SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

zekihaber.com

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » HABER » İntihar Eden Polis Memurunun Eşi Konuştu: “Sedat Peker Ev Aldı, Borçlarımızı Kapattı”

İntihar Eden Polis Memurunun Eşi Konuştu: “Sedat Peker Ev Aldı, Borçlarımızı Kapattı”

Yayınlanma:
İntihar Eden Polis Memurunun Eşi Konuştu: “Sedat Peker Ev Aldı, Borçlarımızı Kapattı”

Giresun’un Piraziz ilçesinde görev yaparken yaşamına son veren polis memuru Emrah Sevim’in eşi, yayımladığı video ile dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sevim’in eşi, Sedat Peker’in aileye ev aldığını, borçlarını kapattığını ve kızlarının eğitimine destek olacağını söyledi.

İNTİHAR ÖNCESİ PAYLAŞIM GÜNDEM OLMUŞTU

Giresun Piraziz’de görev yapan polis memuru Emrah Sevim, tabancasıyla hayatına son vermeden önce sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşmıştı.

Sevim’in mesajında, “Kızımın hep yanında olun, ona hep destek olun Sedat Peker” ifadelerine yer verdiği belirtilmişti. Bu paylaşım, olayın ardından kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı.

EŞİNDEN VİDEOLU AÇIKLAMA

Polis memurunun eşi, sosyal medya üzerinden yayımladığı videoda, Sedat Peker’in aileye destek olduğunu açıkladı.

Yapılan açıklamada, Peker’in aileye sıfır bir ev satın aldığı, evin içini döşettiği ve yüklü miktarda maddi yardımda bulunduğu ifade edildi. Ayrıca Sevim’in bankaya olan borcunun da ödendiği belirtildi.

“KIZIMIN EĞİTİMİNE DESTEK OLACAK”

Videoda konuşan eş, kızlarının eğitim giderleri konusunda da destek sözü verildiğini dile getirdi. Açıklamada, “Eşimin bankada bir borcu vardı, onu ödedik. Kızıma okul için de yardımcı olacak” ifadeleri yer aldı.

Yaşanan gelişmeler kamuoyunda tartışmalara yol açarken, olayla ilgili resmi makamların açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Haberler

Netanyahu’dan Çarpıcı İddia: “Hamaney Ölmüş Olabilir”
HABER
Şubat 28, 2026
Netanyahu’dan Çarpıcı İddia: “Hamaney Ölmüş Olabilir”

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran’a yönelik saldırılar kapsamında İran dini lideri Ali Hamaney’in konutunun imha edildiğini açıkladı. Netanyahu, “Ölmüş olabilir” derken, İsrail basını Hamaney’in öldüğünün doğrulandığını iddia etti. İran cephesi ise iddiaları yalanladı. Orta Doğu’da ABD–İsrail–İran hattında tırmanan gerilim yeni bir boyuta taşındı. Binyamin Netanyahu, İran’a yönelik operasyonların sürdüğünü belirterek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. “KONUTUNU […]