SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

zekihaber.com

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » HABER » Recep Tayyip Erdoğan’dan “Terörsüz Türkiye” Mesajı: “Her Oyunu Bozacak Hazırlığımız Var”

Recep Tayyip Erdoğan’dan “Terörsüz Türkiye” Mesajı: “Her Oyunu Bozacak Hazırlığımız Var”

Yayınlanma:
Recep Tayyip Erdoğan’dan “Terörsüz Türkiye” Mesajı: “Her Oyunu Bozacak Hazırlığımız Var”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe’de düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada “Terörsüz Türkiye” hedefine kararlılıkla ilerlediklerini belirtti. Erdoğan, “Her hesaba karşı bizim de hesabımız var. Her oyunu ve komployu bozacak hazırlığımız var” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen “Polis, Jandarma, Sahil Güvenlik Personeli ve Güvenlik Korucuları ile İftar” programında güvenlik güçlerine hitap etti. Konuşmasında terörle mücadele, güvenlik politikaları ve Türkiye’nin bölgesel konumuna ilişkin önemli mesajlar verdi.

“TÜRKİYE İSTİKRAR ADASINA DÖNÜŞTÜ”

Erdoğan, Türkiye’nin son yıllarda güvenlik alanında önemli mesafe kat ettiğini vurgulayarak, “Türkiye, dünyada ve bölgesinde gıptayla izlenen bir istikrar ve güven adasına dönüştü” ifadelerini kullandı.

Güvenlik birimlerinin terör örgütleriyle mücadelede kritik rol üstlendiğini belirten Erdoğan, organize suç örgütleri ve düzensiz göçle mücadelede de kararlı adımlar atıldığını söyledi.

“HER ADIMIMIZI DİKKATLE ATIYORUZ”

Bölgede art arda krizlerin yaşandığına dikkat çeken Erdoğan, Türkiye’nin tüm adımlarını planlı bir strateji çerçevesinde attığını ifade etti.

“Her hesaba karşı bizim de hesabımız var. Her oyunu ve komployu bozacak hazırlığımız var. Ne yapıyorsak 23 yıllık tecrübeyle, detayları adım adım belirlenmiş stratejiyle yapıyoruz” dedi.

“TERÖRSÜZ TÜRKİYE” VURGUSU

Erdoğan, yıllarca terör tehdidi nedeniyle gidilemeyen bölgelerde artık güven ortamının tesis edildiğini belirterek, yatırım ve istihdamın arttığını dile getirdi.

Gabar Dağı’nda enerji kaynaklarının ekonomiye kazandırıldığını hatırlatan Erdoğan, terör riskinin azalmasının ekonomik refaha da katkı sağladığını söyledi.

“Türk, Kürt, Arap, Alevi, Sünni ayrımı olmaksızın 86 milyonun tamamı kazanıyor” diyen Erdoğan, “Terörsüz Türkiye süreciyle bu kazanımları kalıcı hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

“BU MÜCADELE GÜVENLİK GÜÇLERİNİN ESERİ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sürecin güvenlik güçlerinin fedakârlığı sayesinde ilerlediğini belirterek, şehitleri rahmetle andı, gazilere minnetlerini iletti.

“Anaların ağlamadığı, ocaklara ateş düşmediği bir Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz” diyen Erdoğan, Türkiye’nin yeni dönemde daha güçlü bir konuma ulaştığını vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Haberler

Epstein bağlantısı ortaya çıkan eski Norveç Başbakanı intihara kalkıştı
HABER
Şubat 24, 2026
Epstein bağlantısı ortaya çıkan eski Norveç Başbakanı intihara kalkıştı

Epstein bağlantıları nedeniyle hakkında yolsuzluk soruşturması başlatılan eski Norveç Başbakanı Thorbjorn Jagland’ın intihara teşebbüs ettiği bildirildi. Hastaneye kaldırılan Jagland’ın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Norveç siyasetinde sarsıcı bir gelişme yaşandı. Jeffrey Epstein ile geçmişte temas kurduğu iddiaları sonrası soruşturma kapsamına alınan eski Başbakan Thorbjorn Jagland’ın intihara kalkıştığı açıklandı. Olayın ardından Jagland hastaneye sevk edildi. EPSTEIN BELGELERİ […]